Brommobiel Demodagen

Voor Bol Brommobielen heb ik een aantal brommobiel demodagen georganiseerd en daarvoor onder andere diverse publicaties in lokale bladen en advertentie- en onlnecampagnes verzorgd.

De brommobiel is met name geschikt voor senioren, mits zij de overstap echter op tijd maken. Wacht men te lang, dan is de motoriek vaak al dermate achteruitgegaan dat men niet meer kan wennen aan de iets andere bediening van een brommobiel. De demodagen zijn bedoeld om, samen met de publikaties, meer aandacht te genereren voor dit thema.

Campagne Brommobiel Proefrit + Picknick

De marketing van brommobielen is een notoir moeilijke aangelegenheid. Daarnaast blijkt de overstap naar een brommobiel voor veel senioren nog lastiger dan gedacht, waardoor het plezier aan hun brommobiel helaas vaak maar kort duurt. De elektrische brommobiel is echter veel meer vergevingsgezind voor bedieiningsfouten en daarmee uiterst geschikt voor senioren.

Om de elektrische brommobiel onder de aandacht te brengen, heb ik voor Bol Brommobielen een campagne ontworpen, waarbij geïntereseerden de elektrische Aixam een dag meekreegen, met een gratis gevulde picknickmand.